Email
        Wachtwoord

Ontvang gratis het E-book 12 indicatoren getest en de nieuwsbrief.


 
Organisatie
TradersClub is een onafhankelijke organisatie om actieve beleggers bijeen te brengen en van elkaar te laten leren. Wij zijn onafhankelijk van brokers, banken of vermogensbeheerders. Het ultieme doel is u als actieve belegger van bagage te voorzien waar u echt iets aan heeft. Kritisch en onafhankelijk.
Wij doen dit o.a. door het organiseren van workshops, het uitbrengen van nieuwsbrieven, het TradersClub magazine en deze website. Wij gaan voor u en samen met u op zoek naar praktische informatie, die voor iedere belegger daadwerkelijk toepasbaar is.

U kunt kiezen uit een z.g.n. Free membership (bestaande uit nieuwsbrieven en toegang tot het forum), als een betaald Premium membership, waarmee u gratis naar onze workshops kunt, het magazine ontvangt en alle faciliteiten van de Tradersclub geniet. Bovendien heeft u volledige toegang tot alle informatie en diensten op deze site zoals: charts, beleggingsstrategieŽn, advies over aanschaf en onderhoud PC hard- en software en juridische adviesbemiddeling bij conflicten met financiŽle dienstverleners.

Diensten voor Premium members
TradersClub Magazine
alle reguliere workshops gratis
Nieuwsbrieven
Forum
Charts
BeleggingsstrategieŽn
Juridische adviesbemiddeling bij conflicten met financiŽle dienstverleners
Toegang tot het ledengedeelte van de website
Diensten voor Free Members
Gratis nieuwsbrief
Toegang tot het forum
Gratis proefnummer TradersClub Magazine