Email
        Wachtwoord

Ontvang gratis het E-book 12 indicatoren getest en de nieuwsbrief.


 
Workshops en Seminars
TradersClub organiseert regelmatig workshops en evenementen voor beleggers. Deze worden zowel georganiseerd door TradersClub zelf als in samenwerking met derde partijen.

10-11-2017 Intensieve diredaagse cursus daytrading
Door: Michael Ahrens

10, 11 en 12 november, Vught


Voor serieuze traders en zij die het willen worden, geef ik een driedaagse intensieve trading cursus, waarin ik exact uitleg hoe ik handel. Geen ‘black box’ of ‘holy grail’, maar een gedegen uiteenzetting van de methode die ik gebruik en alle andere zaken die bij het traden aan bod komen.


Inhoud cursus:
Het is een zeer intensieve cursus die ik in een kleine groep geef, zodat de interactie met de cursisten volop aanwezig is. Ik leg exact uit hoe ik handel. De methode is grotendeels objectief, dus vaste regels en vooral weten wanneer je moet traden.

- Intensieve driedaagse cursus.
- Bewezen succesvolle methode.
- Géén ‘mitsen en maren’ en géén ‘black box’.
- Zeer ervaren docent - ‘practice what you preach!’
- Uitgebreid cursusboek.
- Maximaal 15 deelnemers.
- Follow-up per e-mail

Plaats:
Van der Valk Hotel Vught.

Duur: Drie aaneengesloten dagen.

Datum: Deze cursus staat gepland voor: 10,11 en 12 november 2017

Prijs: De prijs van de intensieve cyclustrading cursus bedraagt €1590 ex BTW (normaal 1690,-). Bij de prijs inbegrepen is de driedaagse cursus, een uitgebreid cursusboek, de lunch en onbeperkt koffie, thee en frisdrank. Eventuele overnachtingen dient u zelf te regelen.

Aanbieding TradersClub
: Als u zich via TradersClub inschrijft ontvangt u 100 euro korting op de normale inschrijfprijs. U kunt dus voor 1590,- ex btw deelnemen in plaats van 1690,-!
Datum: 10-11-2017
Tijd:     09:00 tot 17:00
Locatie: van der Valk Hotel Vught te Vught